Tillbaka

Betong/Formsnickare till Varberg

Ansökningstiden
24.04.2021
Tjänst
Träarbete
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Varberg

Om företaget

Vi söker nu duktiga formsnickare för projekt i Varberg.

VMP Group är medlemmar i Sveriges Byggindustrier (BI). Byggavtalet samt dess lönesättning tillämpas på våra anställda. Det vi på VMP kan erbjuda dig som medarbetare är en möjlighet att testa på olika arbetsplatser på ett smidigt sätt. Vi har ett brett kontaktnät med både större och mindre företag, där vi kan erbjuda dig en arbetsplats baserat på din kunskap och erfarenhet! Våra uppdrag sträcker sig från veckor och månader till år, beroende på vilken samarbetspartner man jobbar hos.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som formsnickare i Varberg. Du behöver ha kunskap inom systemform såsom lösvirke.

Din profil

Vi söker dig som har yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet inom branschen.

Vi ser gärna att du:
- Kunskap inom ritningsläsning
- Har god erfarenhet inom ditt yrkesområde
- Är motiverad med god samarbetsförmåga

Ansök gärna så snart som möjligt! Vi kommer gå igenom inkommande ansökningar löpande och uppdraget kan därför tillsättas väldigt snart! Vi ser verkligen fram emot din ansökan!

Om oss

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Kontaktperson
Osman Altun
Email
osman.altun@vmp-group.se
Kontaktperson
Filippa Isaksson
Email
Filippa.isaksson@vmp-group.se