Tillbaka

Chef till avd för El och Automation till Crane Currency i Tumba

Ansökningstiden
30.07.2021
Tjänst
Gruppchef/Teamleader
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Botkyrka

Om företaget

Crane Currency är världsledande inom tillverkning av sedelpapper. För att behålla positionen som pionjär inom avancerad teknik krävs den högsta kompetensen till pappersbruket i Tumba och vi söker därför dig som vill arbeta med den senaste tekniken i en unik miljö med anor från 1700-talet.

Crane Currency är världens största privata leverantör av säkra, hållbara och väl utformade sedlar för centralbanker över hela världen.

Crane Currency är ett av de äldsta bolagen inom sedelbranschen och ett av få företag i världen som kan utföra alla steg i produktionskedjan från design till papperstillverkning, tryckning och säkerhet.

Arbetsplatsen är beläget i Tumba, ca 20 min från Stockholms Central.

Läs mer på www.cranecurrency.com

Dina arbetsuppgifter

Till Underhållsavdelningen söker vi en Chef för avdelningen El och Automation.

Du ingår i en ledningsgrupp om fem personer och rapporterar till Underhållschefen. Totalt har du 9 medarbetare till din hjälp i operativa frågor.

Som chef är du ansvarig för eldrift och för drift och underhåll av stark- & svagströmsanläggningar och installationer.

Du har även ansvar för att behörighetskrävande elektriskt installationsarbete utförs och kontrolleras enligt gällande lagar och föreskrifter. Till din hjälp har du en elingenjör med full behörighet.

Du har budget- och personalansvar samt delegerat arbetsmiljöansvar.

Du deltar i olika projektarbeten och är en tydlig kravställare.

Din profil

Vi söker en stark och tydlig ledare med helhetssyn och god personkännedom.

Du är drivande och målmedveten och har ledaregenskaper som gör att du kan prioritera och agera effektivt.

Du är mån om att skapa förutsättningar för en stabil och trygg arbetsmiljö, och arbetar för att främja samhörighetskänsla, engagemang och arbetsglädje bland dina 9 medarbetare.

Du har en Högskoleutbildning med elkraftsinriktning eller industriell automation kompletterad med elkraft, eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Ett stort plus är om du har erfarenhet av system från ABB, Honeywell och Siemens.

Vidare har du erfarenhet från arbetsledande befattning och känner dig bekväm i en beslutsfattande roll och i arbetsledande processer.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, och har goda kunskaper i Office-paketet.

Om oss

VMP Group är en nischad och stark leverantör av traditionell bemannings- och rekryteringstjänster inom verkstads- och produktionsindustrin samt bygg- och elbranschen.

VMP Group ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering, Omställning och Search. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper.

VMP Group är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Byggföretagen och Installatörsföretagen (IN).

Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering ISO 9001 och 14001.

Läs mer på www.vmp-group.se

Kontaktperson
Olle Roback
Telefon
0706-210920
Email
olle.roback@vmp-group.se