Tillbaka

Elektriker sökes till Göteborg med omnejd

Ansökningstiden
17.04.2021
Tjänst
El
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Göteborg

Om företaget

VMP-Group i Göteborg söker nu efter duktiga och drivna elektriker i området. Vi samarbetar med både större entreprenadfirmor och mindre specialiserade firmor. Detta skapar en varierande och utvecklande arbetsmiljö för dig som elektriker.
VMP Group är medlemmar i Installatörsföretagen och vi tillämpar installationsavtalet på våra anställda. Det finns även möjlighet att få anställning hos våra samarbetspartners.

Dina arbetsuppgifter

Beroende på vad för typ av uppdrag du jobbar på kan arbetsuppgifterna variera. Vi jobbar personligt med våra elektriker för att ta vara på den kompetens som våra medarbetare redan sitter på och även ge möjlighet till att utvecklas. Mer konkret kan arbetsuppgifterna vara allting från installation, service, driftunderhåll med mera. Du förväntas kunna jobba både självständigt och i grupp beroende på situation.

Din profil

Som person är du serviceinriktad, har hög arbetsmoral och kan representera kund och VMP på ett föredömligt sätt. Vi värdesätter att du känner stolthet i ditt yrke som elektriker. Körkort, tillgång till bil samt certifikat för mobila arbetsplattformar ses som meriterande.
Du kan även ha erfarenhet av arbete med reservkraftinstallationer, samt installationer av UPS centraler samt drift av dessa.

Urval och rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Genom vårt medlemskap i Installatörsföretagen kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i Elbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika elföretag. VMP samarbetar idag med såväl större installationsföretag som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Vid frågor kring tjänsten hör av dig till konsultchef Filippa Isaksson på Filippa.isaksson@vmp-group.se

Kontaktperson
Filippa Isaksson
Email
Filippa.isaksson@vmp-group.se