Tillbaka

Industrielektriker till ONE Nordic Malmö

Ansökningstiden
29.04.2021
Tjänst
Industrielektriker
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Malmö

Om företaget

Är du lösningsorienterad? Tycker du om att lösa kundens problem i en ständigt utvecklande bransch? I så fall kan detta vara ett jobb för dig!
ONE Nordic AB i Malmö söker nu en erfaren industrielektriker för ett omväxlande arbete i en kreativ och utvecklande miljö.

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten är du placerad på vår kunds fjärrvärmeanläggning i Malmö och arbetar med allt från installation, felavhjälpning, service och löpande underhåll av fjärrvärme- och elkraftsanläggningar. Rollen innebär stor frihet och du har varierande dagar samtidigt som du förväntas ta ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter och dina resultat. Vi är måna om att hålla hög kvalitet i det arbete vi levererar och hos oss finns fina möjligheter till kompetensutveckling och utbildningar inom områden såsom t.ex. processtyrning, reglerteknik, batteri/UPS:er, primärapparater eller annat som kan intressera dig.

Arbetslaget består av fem eltekniker/elektriker, tre instrumentingenjörer samt en automationsingenjör som tillsammans ansvarar för drift & underhåll och som gemensamt löser de dagliga uppdragen parallellt med projektverksamhet.

Man delar ansvar för beredskapen på anläggningarna vilket innebär att rollen på sikt kommer att innehålla beredskapstjänst ungefär var sjunde vecka.

Tjänsten är på heltid, dagtid 07.00-16.00.

Din profil

För att lyckas i rollen har du en avslutad gymnasieutbildning inom elprogrammet alternativt KY eller högskoleutbildning med inriktning el/elkraft, samt dokumenterad relevant arbetslivserfarenhet. Du är van vid att arbeta självständigt med uppgifter inom installation eller service och behärskar ritnings- och schemaläsning till fullo. Har du erfarenhet av elektriskt arbete inom industrin är det meriterande men inget krav.

Som person är du serviceinriktad, strukturerad i ditt arbetssätt och trygg i din roll som elektriker. Du är en driven och ansvarsfull person som vill utvecklas och lära dig nya saker. För att uppfylla kravprofilen för tjänsten är det också viktigt att du har ett högt säkerhetstänk. Du är van att arbeta i team och att lösa uppgifter tillsammans med andra samtidigt som du är duktig på att driva ditt eget arbete framåt och att gå i mål med dina arbetsuppgifter

Då säkerheten är viktig är det ett krav att du kan svenska mycket bra i tal och skrift

Meriterande:
ESA14,19
Arbete på Väg
Heta arbeten
Liftutbildning

B-körkort är ett krav.

För denna tjänst har vi valt att samarbeta med VMP Group
För mer information kontakta Stefan Hideblad VMP Group tel: 0763-904400

Tjänsten skall tillsättas snarast möjligt, urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan
Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail

Om oss

VMP Group är en nischad och stark leverantör av traditionell bemannings- och rekryteringstjänster inom verkstads- och produktionsindustrin samt bygg- och elbranschen. VMP Group ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering, Omställning och Search.

VMP Bemanning arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom Elteknikbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Installatörsföretagen kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i Elbranschen. Som anställd på något av VMP Groups lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika elföretag. VMP samarbetar idag med såväl större installationsföretag som lokala mindre firmor.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggföretagen (B) och Installatörsföretagen (IN). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.

Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Stefan Hideblad
Telefon
0763-904400