Tillbaka

Snickare till Göteborg med omnejd!

Ansökningstiden
08.05.2021
Tjänst
Träarbetare/Snickare
Anställningsform
Visstidsanställning
Anställningsomfattning
Heltid
Tjänstgöringsort
Göteborg

Om företaget

Vi söker just nu dig som har yrkesbevis träarbetare eller med motsvarande erfarenhet. Om du har sökt tjänster hos oss tidigare, så hör gärna av dig igen. Några av våra jobb startar omgående, men vi har även jobb som startar senare under våren. Ange gärna när du kan börja jobba. VMP Group Göteborg är medlemmar i Byggföretagen f.d Sveriges Byggindustrier (BI). Vi tillämpar byggavtalet och dess lönsesättning på våra anställda.

Vi på VMP kan erbjuda dig som snickare en möjlighet att testa på olika arbetsplatser på ett smidigt sätt. Vi har ett brett kontaktnät med både större och mindre firmor, där vi kan ge dig en arbetsplats baserat på vad du söker, din kunskap och erfarenhet! Våra uppdrag kan sträcka sig från veckor och månader till år, beroende på vilket av våra samarbetsföretag du blir placerad hos.

Dina arbetsuppgifter

Vi behöver nya snickarkollegor till flera av våra arbetsplatser och därav varierar arbetsuppgifterna beroende på projekt. Några exempel är renovering av skola, nyproduktion bro, nyproduktion av kontor och bostäder m.m.

Din profil

Vi söker dig som har yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet inom byggbranschen. Till vissa av uppdragen krävs exempelvis liftkort eller B-körkort, så skriv vilka certifikat du innehar i din ansökan. Viktigt är att du jobbar effektivt och noggrant, upprätthåller en god laganda samt representerar kunden och VMP på ett föredömligt sätt.

Start sker enligt överenskommelse.

Ansök så snart som möjligt! Vi kommer gå igenom inkommande ansökningar löpande och uppdragen kan därför tillsättas väldigt snart! Vi ser fram emot att du söker!

Om oss

VMP Group Sverige kedjan och dess koncernbolag är auktoriserade inom bemanning- och omställning samt medlemmar i Byggföretagen (B) och Installatörsföretagen (IN). Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9 001 och 14 001. I koncernen ingår de egna dotterbolagen VMP Bemanning AB och VMP Karriär & Utveckling AB samt franchisedrivna aktiebolag. Vi levererar tjänster i hela södra Sverige och är specialiserade inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen samt tillverkningsindustrin.

VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Byggföretagen (B) kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som övriga inom byggbranschen. Som anställd på något av VMP Groups lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt på olika byggentreprenörer. VMP samarbetar idag med såväl större nationella koncerner, som lokala mindre firmor.

Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn, vmpgroupgoteborg och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Mårten Josefsson
Email
goteborg@vmp-group.se
Kontaktperson
Filippa Isaksson