Turneringen ”VMP goes esports” invigd – delta du också!

VMP Goes Esports

VMP är Huvudsponsor för en av de Nordens största e-sportevenemang

Även företagsvärlden har upptäckt denna intressanta målgrupp och hur tävlingsspelande genom en explosionsartad tillväxt har blivit en av de mest följda grenarna i norden. VMP Varamiespalvelu och Eezy, som båda ingår i VMP-koncernen i Finland, vill undersöka sysselsättnings- och anställningsmöjligheterna i anslutning till tävlingsspelande. Nu erbjuder även VMP Group Sverige möjligheter att delta i denna kampanj.

Arctic Invitational, som innehar titeln Finlands största e-sportevenemang, får en ny samarbetspartner i VMP.

“Jag är verkligt entusiastisk över att kunna tillkännage vår första samarbetspartner inom just rekrytering och egenanställning. Tävlingsspelande håller på att utvecklas som arbetsfält och VMP tillför just den kompetens och erfarenhet som behövs för att utveckla arbetslivet och svara mot dess utmaningar”, säger Olli-Pekka Villa, Arctic Invitationals evenemangsdirektör.

Detta är första gången som VMP tar steget in i tävlingsspelandets värld

“VMP befinner sig i brännpunkten för omvälvningarna i arbetslivet, och jakten på nya medarbetare accelererar hela tiden. Vi är fördomsfria och innovativa när det gäller att utnyttja olika kanaler och upplever att vi via e-sport kommer att få nya idéer om hur unga kan sysselsättas. Vi skapar framtida arbetstagare och vill på allt sätt möjliggöra en flexibel sysselsättning även inom moderna yrken”, säger Kirsi Lönnmark, VMP Finlands kommunikations- och marknadsföringschef.

Turneringen VMP goes esports invigd – delta du också!

Är du tävlingsinriktad och spelar på fritiden? Nu har du chansen att visa vad du kan i VMP:s egen e-sportturnering! VMP och Kanaliiga arrangerar tillsammans VMP Cup, där de som är framgångsrika vinner biljetter till megaevenemanget inom e-sport, Arctic Invitational, samt produktpriser! Turneringen är även öppen för arbetssökande och arbetstagare i VMP Sverige och för kontaktpersoner hos kundföretag.

VMP:s viktigaste värderingar är arbetshälsa och arbetsmotivation. Att spela innebär, utöver välkommen omväxling till hektiska arbetspass, även ett utmärkt sätt att öka gemenskapen och få alla att dra åt samma håll. Vi på VMP tror att denna turnering blir en spännande och inspirerande gemensam resa för VMP:s alla intressentgrupper. Anmäl dig alltså på en gång!

Turneringens förlopp och regler

Turneringens första kvalificeringsspel är e-sportens Hungergame PlayerUnknown’s Battleground (PUBG), som spelas i fyramannalag på distans från deltagarnas egna datorer. De som är framgångsrika går vidare till semifinalen i augusti, som också spelas på distans.

De fyra bästa lagen i PUBG-finalen får chansen att kämpa om mästerskapet i VMP Cup, där CS:GO är är det avgörande spelet. Dessutom får varje lag som tagit sig till finalen en från spelvärlden känd profil, som sparrar laget och deltar i finalmatcherna som ny medlem i laget. Finalen streamas med referat, både på plats och i matchstudio.

Hur gå till väga?

– Samla ihop ett fyrmannalag (Det räcker att en av er är arbetssökande, arbetstagare eller kontaktperson för VMP Sverige).

– Anmäl lagmedlemmarna och teamets namn på tjänsten Toornament senast den 15 juli 2019.

https://www.toornament.com/tournaments/2523302596199432192/registration/ (in English > Sign up > registration)

Observera:

– De 60 snabbaste lagen att anmäla sig, kommer få delta. Lagen ska samlas ihop bland VMP:s arbetstagarkunder, VMP:s företagskunder, Eezys egenanställda och Eezys och VMP:s egen personal. VMP förbehåller sig rätten att välja bland deltagande lag ur olika ”serier”.

– Inom ramen för de olika spelens åldersgränser krävs 16 års ålder för att delta i turneringen.

– De deltagande teamen förbinder sig att infinna sig till finalen på egen bekostnad. VMP svarar för finalarrangemangen tillsammans med en samarbetspartner.

– VMP förbehåller sig rätten att ändra spelarrangemang och turneringens struktur.

Tidsplan:

– Laganmälning 27.5.2019–15.7.2019

– PUBG-turneringar 18.8.2019–28.8.2019: 18.8. Söndag förkval 1 > 19.8. Måndag förkval 2 > 21.8. Onsdag förkval 3 > 26.8. Måndag semifinal 1 > 28.8. Onsdag semifinal 2

– 12.9. TORSDAG Finaler i Helsingfors

FINALLAGEN erbjuds en personlig sparrare som femte medlem i teamet!

Kanaliiga sköter om poängräkning, referat och spelkvällarnas organisering.

Obs! Är du inspirerad att delta i matcherna, men saknar ett team? Kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta ett eget lag!

Behöver du flera spelare kan du ansöka om förstärkning genom att ansluta dig till Kanaliigas Discord-grupp och skriva ett meddelande på kanalen #VMP-Cup.

Kanaliigas länkar

I PUBG-delen följs Kanaliigas regler och poängsättning, som du hittar på https://www.kanaliiga.fi/pubg/  (på finska)

Har du några frågor om turneringen? Gå till VMP-CUP Discord på https://discord.gg/uacn3kv och fråga på kanalen #tuki vad det är du undrar om.

 

Anmälningslänk: https://www.toornament.com/tournaments/2523302596199432192/registration/