Vi på VMP Group önskar er alla en Glad Midsommar och en varm & skön sommar!

FB_1200x630_GladMidsommar_1_8_6_2020_VMP

Vi närmar oss midsommar som för många av oss är startskottet för sommarsemestern. Trots att vi befinner oss i annorlunda tider hoppas jag att de flesta kan fira den kommande högtiden på traditionsenligt sätt. Midsommarfirandet är ju mestadels en utomhusaktivitet och i år ser det till och med ut att bli lite sommarvärme.  

Vi på VMP går också nu in i sommarperioden men håller alla kontor öppna som vanligt. Ni är välkomna att kontakta oss om ni har ett personalbehov, vill fråga något om en utannonserad tjänst eller har frågor kring hur man registrerar en öppen ansökan med mera. Vi har liksom övriga samhället anpassat våra rutiner till den rådande pandemin och ber er därför att ta alla kontakter med oss, antingen via telefon eller e-post. Vi tar endast emot bokade besök och försöker att minimera alla externa personliga kontakter. Alla aktuella jobberbjudande finner ni här. Som företagare kan du alltid begära en offert genom att fylla i formuläret offertförfrågan så återkommer vi till dig under dagen. Oftast kontaktar vi dig redan inom någon timme.

En Glad Midsommar till er alla!

Hälsningar Henrik Nilsson, VD VMP Group Sverige