Tillbaka

Spontanansökan Örebro

Ansökningstiden
30.12.2021
Tjänst
Övrigt

Om företaget

Utöver utannonserade tjänster söker vi ständigt efter kandidater för framtida bemannings- och rekryteringsuppdrag.
Arbete på VMP lämpar sig för personer som är drivna, engagerade och vill lära sig nya saker samt få en mångsidig arbetserfarenhet.
Genom vårt medlemskap i Kompetensföretagen, Installatörsföretagen och Byggföretagen så kan du vara säker på vår kompetens och att du alltid har rätt anställningsvillkor.
Som anställd på VMP kan du räkna med vårt stora engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö.
Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet.
VMP erbjuder dig en anställning som lämpar sig till alla skeden i livet; heltid- eller deltid, vid behov efter pension eller extraarbete under studietiden.
Du väljer själv det som passar bäst för dig just nu.
Ta första steget till ett nytt jobb och registrera en öppen ansökan redan idag eller sök någon av våra aktuella tjänster.
Varmt välkommen!

Om oss

VMP Group är en nischad och stark leverantör av traditionell bemannings- och rekryteringstjänster inom verkstads- och produktionsindustrin samt bygg- och elbranschen. VMP Group ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering, Omställning och Search.

VMP Group Sverige kedjan och dess koncernbolag är auktoriserade inom bemanning- och omställning samt medlemmar i Byggföretagen (B) och Installatörsföretagen (IN, tidigare Eio). Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi levererar tjänster i hela södra Sverige och är specialiserade inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen samt tillverkningsindustrin.

Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Kontaktperson
Stefan Hideblad